NGO Access la Targul de Economie Sociala

NGO Access la Targul de Economie Sociala

NGO Access la Targul de Economie Sociala

Intre 25-28 Aprilie 2013, Asociatia “Acces pentru Toti” a fost prezenta la Complex Caro-Golf pentru participarea la targul de economie sociala organizat de HRS  in parteneriat cu Asociatia RENINCO.

La activitatile targului au participat diversi expozanti reprezentand Unitati Protejate Autorizate, asociatii si fundatii din regiunea Bucuresti-Ilfov si Sud Muntenia care au prezentat diferite obiecte realizate manual de catre persoanele cu dizabilitati: lumanari, tablouri, aranjamente florale, articole de imbracaminte, felicitari sau jucarii din lemn precum si diverse cadouri si decoratiuni pentru sarbatorile de Pasti.

Toate produsele au fost realizate de persoane cu foarte mult talent, iar fiecare dintre ele purta o parte din sufletul celui care a creat-o, vizitatorii avand ocazia sa asculte nenumaratele povesti din spatele fiecarui proiect in parte. Cei prezenti au interactionat in mod constructiv, acest targ devenind si un schimb de experienta intre reprezentanti ai structurilor economiei sociale.  

De asemenea, echipa asociatiei “Acces pentru toti” a reusit sa informeze un numar foarte mare de persoane asupra serviciilor gratuite la care pot apela daca sunt in cautarea unui loc de munca.

Astfel de evenimente sunt binevenite deoarece contribuie la dezvoltarea de noi idei pentru stimularea economiei sociale.


« Inapoi la toate stirile

Descopera


Copyright © 2012 NGO. Toate drepturile de autor au fost rezervate.