Despre noi » Prezentare

Prezentare

Prezentare

Infiintata in anul 2009, Asociatia Acces pentru Toti este o organizatie nonguvernamentala, non-profit care promoveaza si faciliteaza egalitatea de sanse in educatie, formare si ocupare a persoanelor dezavantajate.

Asociatia face parte din Grupul Human Respect Solutions, iar prin activitatile desfasurate, oferim continuitate a doua proiecte cofinantate prin Fondul Social European : „Acces pentru toti pe o piata a muncii incluziva” si „Mai aproape de oameni, prin forme ale economiei sociale”.

Asociatia Acces pentru Toti are autorizate doua sectii UPA, in care lucreaza persoane cu dizabilitati, respectiv ”Diversitate si acces” – care ofera servicii de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat si „Arta si comert echitabil” – in care sunt realizate si comercializate produse artistice si decorative din hartie si alte materiale, obiecte artizanale, tablouri, produse de papetarie  personalizate.

Datorita rezultatelor si proiectelor intreprinse de catre asociatie suntem mandri sa spunem ca de anul acesta am devenit membrii Camerei de Comert Italiana pentru Romania si ai Camerei de Comert si Industrie Franceza in Romania.

Beneficiari directi:

  • Someri
  • Persoane cu dizabilitati
  • Tineri de peste 18 ani care parasesc  sistemul de protectie a copilului
  • Femei in situatii de risc
  • Persoane de etnie roma.

 

Descopera


Copyright © 2012 NGO. Toate drepturile de autor au fost rezervate.