Fam trips Romania and Bulgaria

In perioadele 21-23.05.2019 si 29-31.05.2019, in cadrul proiectului Danube Ecotourism, vor avea loc doua excursii transfrontaliere de familiarizare de 3 zile in scopul de a descoperi atractiile potentiale de eco-turism din zona transfrontaliera si de a identifica serviciile sau infrastructura necesare a fi dezvoltate in zonele vizitate. Aceste doua excursii sunt destinate participantilor la cursurile sustinute anul trecut de Asociatia Acces pentru Toti-Filiala Constanta.

Se poate participa doar la una din cele doua excursii!

Fiecare excursie va vizita situri naturale atat in Romania, cat si in Bulgaria, avand cel mai ridicat potential de a deveni destinatii transfrontaliere de eco-turism. Vor exista, de asemenea, discutii informale cu actorii locali in domeniul turismului (proprietari ai unitatilor de cazare, prestatori de servicii de transport, autoritati locale, alti detinatori de facilitati in domeniul turismului). Pe parcursul vizitei, se va discuta cu participantii la training cu privire la realitatile de la fata locului si se va incerca in masura maxima posibila efectuarea unui test practic al abilitatilor dezvoltate in timpul sesiunilor anterioare de training referitor atat la masurile de dezvoltare a eco-turismului, cat si a adunarii de date.

Avand un numar limitat de participanti (10 + 5 rezerve pentru fiecare excursie) inscrieriile se vor inregistra in functie de confirmari, conform regulei „primul sosit-primul servit”.

In cadrul celor doua excursii vor participa si cursanti din Bulgaria.

Va multumim!